Halloweentocht

Halloween 2010Op 31 oktober was het dan zover, de Halloweentocht. De vrijwilligers van het wijkcentrum hadden niet stil gezeten met de voorbereiding, de funzaal was versierd, de tocht was uitgezet. Je kon aan de hand van de spoken die opgehangen in de straten zien welke richting we moesten. Goed, er zijn altijd van de kwajongens die er een paar weghalen.

Het eerste aanbeladres was een mooi versierd huis. Er deed een vreemde oude vrouw open, mooi Halloween opgemaakt. Ik ben niet langs alle adressen geweest, dat was helaas niet haalbaar voor deze foto-serie. Maar in de Beringstraat stond een mummie en een spook. Dit was erg grappig. De mummie kwam uit de struiken gesprongen waardoor sommige kinderen flink schrokken.

Op het Eikenlaantje was het echt donker en eng. Op het eerste stuk stond iemand met een kettingzaag (was dat schrikken). Onderweg maakte ik zelf iedereen aan het schrikken voor een leuke foto, op het eind gingen ze ‘het hoekje om” en daar lag nog iemand in een kist. Deze kwam overeind als je er langs kwam. Eigenlijk moest je schrikken van zijn gezicht, maar doordat hij een blacklite had en zijn schmink niet reflecteerde leek het net of hij zonder hoofd overeind kwam. Na de tocht ging iedereen terug naar het wijkcentrum, waar warme chocolademelk en erwtensoep op ons stonden te wachten. Er hebben heel veel kinderen meegelopen en veel ouders.

Ik wil van deze plaats alle vrijwilligers bedanken voor deze leuke tocht.

Cor van Dee.

Bekijk alle foto’s van de Halloweentocht.

2 gedachtes over “Halloweentocht

  1. Ronald 03/11/2010 / 17:13

    Ik vroeg me al af waarom die spookjes in de straten hingen.

    Like

  2. Joseph 05/11/2010 / 01:54

    Wat een leuk idee en leuke foto’s, wel een beetje eng allemaal hoor.. Prachtig om te zien dat iedereen mee doet.

    Like

Reacties zijn gesloten.