Bert en Rina onderscheiden met lintje

Op de site van het ED is er al over geschreven:
Bert Sleutjes en zijn vrouw Rina Sleutjes-Vereggen uit Geldrop zijn zaterdagavond koninklijk onderscheiden. Het echtpaar is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau omdat het al ruim dertig jaar actief is voor wijkcentrum De Dreef.

De twee kregen de versierselen opgespeld door loco-burgemeester Ton Steenbakkers. Dat gebeurde tijdens de receptie vanwege het veertigjarig bestaan van Stichting Welzijn Coevering, waar De Dreef onder valt.

Bert Sleutjes beheert sinds 1977 het wijkgebouw, draait bardiensten en verricht tal van hand- en spandiensten. Van 1998 tot 2008 was hij ook nog materiaalbeheerder bij Scouting Neil Armstrong.

Ria Sleutjes-Vereggen is sinds 1978 penningmeester van de wijkstichting en begeleidster van vrijwilligers. Sinds 1990 zit de Geldropse ook in het bestuur. Ook is zij actief geweest bij dezelfde scouting als haar man, eveneens als penningmeester.

(foto: Ton van de Meulenhof)

Bekijk alle foto’s van de Feestweek van De Dreef.

Een gedachte over “Bert en Rina onderscheiden met lintje

  1. Miranda 26/09/2010 / 09:18

    Rina en Bert een lintje… Ben niet zo van de lintjes, maar jullie hebben er zeer zeker 1 verdiend! Van harte gefeliciteerd!

    Like

Reacties zijn gesloten.