Grote boeken- en platenmarkt voor goed doel

Duizenden boeken, elpees, videobanden, spelletjes en cd’s worden zondag 18 juli tegen scherpe prijzen verkocht. In wijkcentrum De Dreef te Geldrop is dan een grote boeken- en platenmarkt. De opbrengst gaat naar Stichting Actie voor Haïti.

Tientallen tafels staan 18 juli vol met duizenden boeken. Veel romans, vaak nog zo goed als nieuw, stapels pocketboekjes, kinderboeken, naslagwerken over alle denkbare onderwerpen, tijdschriften, stripboeken, complete series en nog veel meer.

Verder nog een collectie elpees, zowel klassiek als populair. Om voor elk wat wils te bieden zijn er ook nog cd’s, videobanden, puzzels en spelletjes. Voor verzamelaars is er veel moois te vinden en mensen die bijvoorbeeld nog een paar leuke boeken zoeken voor in de vakantieperiode zullen zeker slagen. Alles wordt verkocht tegen zeer scherpe prijzen.

De boeken- en platenmarkt is georganiseerd door Stichting Actie voor Haïti. Deze vrijwilligersgroep is al ruim vijf jaar actief bezig om geld in te zamelen voor kinderen in Haïti. Meer informatie over de activiteiten van Stichting Actie voor Haïti is te vinden op www.actievoorhaiti.nl

De grote boeken- en platenmarkt op zondag 18 juli is van 10.00 tot 15.30 uur in wijkcentrum De Dreef bij Winkelcentrum Coevering te Geldrop. Entree is vijftig eurocent per persoon.