Beste bewoners J. van Spilbergenstraat eo

Beste bewoners J. van Spilbergenstraat eo

Woonbedrijf wil graag met de bewoners van uw wijk J. van Spilbergenstraat eo. in overleg om te kijken welke zaken we samen kunnen organiseren om de leefbaarheid in uw omgeving te verbeteren.

Buurt-enquete
Om goed te kunnen beoordelen wat uw buurt nodig heeft, hebben we een buurt-enquête opgesteld. We stellen algemene vragen over diverse onderwerpen die in uw buurt spelen en horen graag van u in welke mate u hierover tevreden bent.

We willen natuurlijk dat zoveel mogelijk bewoners de enquête invullen en daarom zullen we binnenkort bij u aanbellen om samen de vragen te beantwoorden.

Klik op de onderstaande link om verder te lezen.

Woonbedrijfbus
Een andere manier om de enquête in te vullen is in de Woonbedrijfbus. Met het project SAMEN OP WEG! is woonbedrijf dit jaar 4x fysiek in de wijk aanwezig om  samen met u een bakje koffie/thee te drinken en te praten over goede ideeën over fijn  wonen en wat u daarvoor nodig heeft. U kunt hier NIET terecht voor individuele klachten!

Op de volgende dagen en tijd staan we met de Woonbedrijfbus in uw wijk. Dus noteer deze data!!

Datum:        donderdag 11 maart, 3 juni, 15 juli en 23 september 2010.
Tijd:            9:30 – 11:00 uur
Locatie:       Veld J. van Spilbergenstraat

Dus bewoners kom met ons praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor degene die de enquête invult hebben we een presentje.

Op zoek naar…
We zijn op zoek naar een bewoner die iets lekkers voor bij de koffie/thee wil maken. Wie biedt zich aan? Neem dan contact op met Woonbedrijf, S. van Doormaal, tel. 040-2434343 om verdere afspraken te maken.

We zien uw graag op donderdag 11 maart tussen 9:30 en 11:00 uur.
We gaan SAMEN OP WEG in uw buurt!

Met vriendelijke groet,

Woonbedrijf
S.L.H.A. van Doormaal
senior klantbeheerder district Noord-Oost