Benefietavond voor Haïti

Indrukwekkend, dat mag de actie voor Haïti worden genoemd. Nog nooit heeft zoveel talent in 1 avond opgetreden in De Dreef. Van kwart voor acht tot ver naar 12 uur kon het publiek genieten van muziek in alle soorten en maten. Heerlijk gewoon.

We geven u even een opsomming: Coverbands Go Ahead en Ruby Red, de Geldropse zangers Boudewijn Hermans en Eric, het koor This Generation, tonprater Richard Pors uit Geldrop, zangeres Simone uit Eindhoven (winnares Talent van de Maand sterren.nl en winnares Eindhovens Trots oktober 2009) en natuurlijk de Boogie Woogie academie.

Naast Wijkcentrum De Dreef heeft ook Nooit Gedacht (licht en geluid) vrijwillig meegewerkt. Het geluid stond als een huis, de rook maakte dat het als fotograaf regelmatig moeilijk werken was. Time Events zorgde ervoor dat De Dreef “beveiligd” was. Maar vanwege de goede sfeer was dat gelukkig niet nodig. Alle bloemen die uitgedeeld werden kwamen van onze eigen Mimosa. En PlusRTV zorgde voor de video opnames.

De onofficiële opbrengst van deze avond is 3100 euro. Maar de organisatie verwacht dat het bedrag uiteindelijk nog iets hoger zal uitvallen. Het gehele bedrag komt ten goede aan Haïti niet via de landelijke acties maar rechtstreeks door “Actie voor Haïti” van Martin de Bruijne.

U kunt alle foto’s van de benefietavond voor Haïti deze keer ook zelf downloaden. Bekijk de foto’s op geldrop-foto.nl en op photowerken.com.