Ouderavond Combonation

Na een hele cursus Combonation wil je natuurlijk je ouders, je opa en oma, je buren en al je vrienden en vriendinnen laten zien wat je allemaal geleerd hebt. Daarom was er vanavond een ouderavond Combonation.

The Boogie Academy uit Geldrop, eerste dansschool in Nederland met CombonationStreetdance, breakdance en hip hop, zijn de ingredi�nten voor de nieuwste dansrage Combonation. Aan het woord is Richard Plantaz. Samen met Mariska Pinxt geeft hij de Combonation lessen bij The Boogie Academy. In Nederland krijgt het welzijn en de gezondheid van kinderen steeds meer aandacht. En terecht, vindt Richard. Als we kinderen onvoldoende stimuleren te bewegen, lopen zij het risico meer en meer verslaafd te raken aan de gamecomputer. Daar wil The Boogie Academy verandering in brengen met de introduceren van Combonation. Natuurlijk kun je kinderen dwingen om onder een sport te gaan, maar vaak blijkt het sporten dan van korte duur. Daarom verwachten ik dat Combonation weleens de grote rage van 2010 kan worden. De jeugd vindt het gewoon leuk. Samen met je vrienden lekker sportief aan je conditie, je spieren en je totale body werken op vette muziek.

 

Neem een kijkje Combonation door onze hoffotograaf Foto-Cor.

Met Mariska en Richard heeft The Boogie Academy een voortreffelijke “Combonation” in huis. Mariska heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de Streetdance, terwijl Richard een bekende naam is in de Breakdance en de freerun-scene. Hierdoor is een perfecte combinatie ontstaan van strakke streetdance, stoere breakdance en pittige moves vanuit de Hip Hop. Deze unieke combinatie leidt ertoe, dat het aantal jongens dat deelneemt aan deze lessen minstens even groot is als het aantal meisjes.

De cursus wordt iedere maandagavond gegeven in Wijkcentrum De Dreef (GROTE ZAAL) . De cursus start maandag 1 februari. Nieuwelingen kunnen in de eerste 3 lessen instromen.

Het nieuwe seizoen start meteen op maandag 1 februari. We hopen jullie allemaal weer enthousiast in de les te zien. We willen tevens met twee nieuwe groepen gaan starten.
18:00 – 19:00 kids vanaf 6 jaar Nieuw, nieuw, nieuw, nieuw
19:00 – 20:00 kids vanaf 8 jaar
21:00 – 22:00 15+ groep
20:00 – 21:00 20+ groep Nieuw,nieuw, nieuw, nieuw

Dus heb je zin gekregen om dit nieuwe jaar sportief te beginnen kom dan lekker dansen en geef je op!
Dit kan mondeling maar ook via een mailtje naar: Jacky@theacesofswing.nl.