Voorleesontbijt

Voorleesontbijt

In het kader van de Nationale Voorleesdagen is er ook dit jaar in de Coevering weer het voorleesontbijt geweest. Kinderdagverblijf Korein, Peuterspeelzaal Stap In, en de basisscholen de Regenboog, de Bron en ’t Anker werkten samen om er voor de peuters en kleuters een bijzondere activiteit van te maken.
Op woensdag 20 januari is er op alle locaties voor de kinderen voorgelezen uit het prentenboek van het jaar 2010: De wiebelbillenboogie, van Guido van Genechten.

Klik op de onderstaande link om verder te lezen.

Dit grappige prentenboek is voor kinderen vanaf 3 jaar…. en hun papa’s! Het laat zien dat papa’s net zo goed op hun kinderen kunnen passen als mama’s (maar wel op hun manier, natuurlijk…). Want als mama even weg moet, zorgt papa voor de kinderen zoals alleen hij dat kan. Binnen de kortste keren wordt het een vrolijke bende. Alles kan en alles mag. Wat zou mama daarvan vinden?

Chantal, een leidster van Korein heeft, verkleed als Puk, het boek van de Wiebel-billen-boogie voorgelezen. De kinderen en juffen zijn in pyjama naar de speelzaal gekomen en hebben na het voorlezen een heerlijk ontbijt gehad samen.

De leidsters en leerkrachten hebben allerlei activiteiten bedacht waarmee de peuters en kleuters voor en na het ontbijt met veel plezier aan de slag zijn gegaan. U heeft het vast en zeker gezien in de groep van uw kind.