Open Dag PlusFM en PlusRTV

Open dag PlusFM en PlusRTV

Op zaterdag 3 oktober werd de studio van de lokale omroep Geldrop-Mierlo officieel door burgemeester Rianne Donders-de Leest geopend ten overstaan van speciaal genodigden. Toen werd beloofd dat er binnenkort een open dag zou zijn voor alle luisteraars en kijkers.

Op zondag 22 november 2009 is het zo ver. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, tijdens de live-uitzending komen kijken hoe radio gemaakt wordt en de kabelkrant tot stand komt.

PlusRTV is er op een kabelkrant voor de inwoners van Geldrop-Mierlo. PlusFM startte als lokale radio voor de inwoners van Geldrop-Mierlo en staat sinds de samenwerking met de lokale omroep Nuenen beter bekend als “de radio voor de Dommelstreek”. U bent van harte welkom om uw vragen te stellen en misschien komt u wel live in de uitzending. Informatie en ballonnen, voor de kinderen, liggen voor u klaar op zondag 22 november tussen 13.00 en 17.00 uur op het Tournooiveld 10 te Geldrop, ingang Rederijkersstraat.

U kunt de zender beluisteren via de ether op 105.5 FM en 105.9 FM, via internet op www.plusfm.nl of www.plusrtv.nl en, voor de inwoners van Geldrop-Mierlo, op de kabelkrant van PlusRTV (kabel kanaal S14+ en glasvezel kanaal S36) en op de radio (kabel 94.4 FM en glasvezel 93.2 FM).