Spectaculaire dubbeltjesmarkt

Op zondag 1 november wordt in Geldrop een spectaculaire Dubbeltjesmarkt gehouden. De opbrengst is bestemd voor Stichting Actie voor Haïti.

De Dubbeltjesmarkt is een uniek initiatief. Een markt volgens een supersimpel principe: alles kost tien eurocent per stuk. Een set van zes limonadeglazen kost dus zestig cent, voor een euro gaat u met tien boeken naar huis.
Het aanbod tijdens de Dubbeltjesmarkt is groot. Keukenspullen, glaswerk, boeken, kleding, platen, puzzels, serviesgoed, elektronica en hebbedingetjes; van alles is er te koop. Er is voor elk wat wils.

Stichting Actie voor Haïti organiseert enkele keren per jaar een markt. Met de opbrengst hiervan worden projecten voor kinderen in Haïti gesteund. De stichting draagt bij aan de bouw en inrichting van een school zodat kinderen onderwijs kunnen volgen. Daarnaast krijgt een aantal kinderen concreet de kans om naar school te gaan doordat Actie voor Haïti de leermiddelen sponsort.

De Dubbeltjesmarkt is op zondag 1 november van 10.00 tot 15.30 uur in wijkcentrum De Dreef. Entree is vijftig eurocent per persoon. Kijk voor informatie op www.actievoorhaiti.nl.