Prijswinnaars winkelcentrum

Prijswinnaars Winkelcentrum CoeveringDe prijswinnaars van de heropeningsactie van Winkelcentrum Coevering waren al op zondagavond bekend, echter waren ze niet op het plein aanwezig. Een van de prijswinnaars konden we later in de avond nog blij maken met het nieuws, de tweede winnaar konden we niet bereiken. Later bleek dat ze op vakantie was in Spanje.

Uiteindelijk is alles toch nog goed gekomen en hebben de winnaars hun fiets uitgereikt gekregen bij John Vermeulen. De ondernemersvereniging Winkelcentrum Coevering werd vertegenwoordigd door Leo Hendriks en John Vermeulen door hun bedrijfsleider.

Beide winnaars waren blij verast met het nieuws: “Ik heb nog gezegd tegen een winkelier, dat ene kaartje van mij tussen die grote berg die er al inzit zal toch wel niets uithalen,” vertelde K. Deckers. L. Snijders was op vakantie en bij terugkomst was de envelop met het goede nieuws de eerste envelop die uit de stapel post werd opengemaakt.

De Winkeliersvereniging blikt tevreden terug op de feestweek en de koopzondag. Naar schatting zijn er die week ongeveer 30.000 kanskaarten ingeleverd. De samenwerking met fietsspecialist John Vermeulen heeft ertoe geleid dat we twee mensen blij hebben kunnen maken met een geweldige elektrische fiets.