Reünie Strabrecht College

Zaterdag 17 oktober stond in het teken van het 35-jarig bestaan van het Strabrecht College. Om dit te vieren was er een gezellige reünie. Sommige kwamen helemaal van de andere kant van het land om oude klasgenoten op te zoeken. Sommigen zijn al bijna 30 jaar van school, voor anderen was het pas geleden. Jong en oud, gemixt met leerkrachten en oud-leerkrachten. Oude verhalen werden weer opgehaald.

In de middag waren er rondleidingen en mini-lessen. Vooral voor diegene die al enige tijd van school zijn was het een hele verrassing om te zien hoe het Strabrecht College gegroeid is. Hier en daar was er nog wat herkenning, maar veel was nieuw. Regelmatig werd de goede sfeer van deze school genoemd. Niet alleen bij de oud-leerlingen, maar ook bij de leraren en oud-leraren. De school is met haar tijd meegegaan, maar de sfeer is gebleven.

’s Avonds was het een stuk drukker. Oa. Ruby Red zorgde voor een prima musicale ondersteuning van deze avond. Ook nu werden veel herinneringen opgehaald.

Naast het genieten van deze gezellige reünie hebben we ook een leuke serie foto’s geschoten. Kijk mee met de reünie van het Strabrecht.