Heropening Winkelcentrum Coevering

We hebben lang moeten wachten op deze feestelijke heropening van ons winkelcentrum. Al in de 90-er jaren werd er gesproken over een renovatie van het winkelcentrum. Een complexe, De Dreef moest verhuizen, en zou een woontoren geplaatst moeten worden om de financiëring rond te kunnen krijgen. Het LPG-station bij Auto Maas moest verdwijnen. Veel gesprekken, veel veranderingen in de plannen, en uiteindelijk de renovatie.

De renovatie is afgelopen zomer helemaal afgerond. De Coevering heeft weer een prachtig winkelcentrum. En dat moet gevierd worden. Mooier weer hadden de winkeliers niet kunnen bestellen. Het was ook lekker druk rondom en in het Winkelcentrum. Dat hebben we van horen zeggen. Zelf waren we helaas niet aanwezig. Gelukkig heeft Leo Le Large aangeboden om de festiviteiten op de foto te zetten. En zoals we van Leo gewend zijn is het een prachtige serie geworden. Leo, van harte bedankt.

Bekijk de foto-serie van Leo Le Large.

Een gedachte over “Heropening Winkelcentrum Coevering

  1. Ronald 03/10/2009 / 18:08

    Wat ik niet snap is dat er geen logo van het Winkelcentrum te bekennen is op de gevels. Eigenlijk had ik verwacht dat die er wel zou komen bij de officiele opening, maar ik heb nog niets gezien.

    Wanneer ik De Coevering in rij via de Laan der Vier Heemskinderen, zie ik eigenlijk alleen maar de Jumbo en cafetaria Eetplezier. Iemand die Winkelcentrum de Coevering zoekt, vindt het niet.

    Er komt toch nog wel een mooi logo van Winkelcentrum de Coevering op het dak te staan of aan de gevel te hangen?

    Like

Reacties zijn gesloten.