Feestweek Winkelcentrum Coevering

Feestweek Winkelcentrum Coevering

Omdat Winkelcentrum Coevering vernieuwd is, is er een feestweek georganiseerd. Van 21 t/m 27 september wordt er door de winkeliers een bonnenactie georganiseerd. De klanten kunnen bij deze actie een elektrische fiets winnen. Bij alle winkels krijgen de klanten bij besteding een bon welke zij duidelijk dienen in te vullen waarna men de bon in de actiezuil dient te deponeren. Het is belangrijk de bon duidelijk leesbaar in te vullen. Indien dit niet het geval is vervalt de bon en wordt er een nieuwe getrokken.

Op zondag 27 september is het feest in de Coevering. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn alle winkels in het winkelcentrum open of gedeeltelijk open. Er zullen kraampjes in het winkelcentrum staan en buiten op het parkeerterrein staat er een roadshow met diverse artiesten en leuke spelletjes waar de mensen prijzen kunnen winnen die door de winkeliers beschikbaar gesteld zijn.

In het winkelcentrum staan enkele spellen die door kinderen en volwassenen kunnen worden gespeeld.
Voor de kleintjes is er kroelboel, levensgrote knuffelbeesten die onderbegeleiding van een oppasser met de kleintjes Knuffelen en eventueel op de foto gaan. Ook zal de clown Erico zijn opwachting maken. Hij is een kei in het maken van ballonfiguren.

Om 17.00 uur gaan de winkels dicht, maar buiten gaan we nog even door. Tussen 18.00 en 18.30 uur wordt op de zomertruck van de roadshow de trekking van de prijzen gehouden. Dus is het belangrijk om dan daar te zijn. Stel je voor dat jij de gelukkige bent.