Start bouw Mackenziestraat

Start bouw Mackenziestraat

Veel mensen is het niet ontgaan. Er is gestart met de bouw aan de Mackenziestraat. Afgelopen woensdag is de bouw geopend door Wethouder Vissers. Verschillende toekomstige bewoners mochten een aantal stenen in de fundering metselen.

De gehele woensdag stond er een tent op de bouwlocatie waar iedereen informatie kon krijgen. Ook geinteresseerden waren van harte welkom. Op dit moment zijn nog niet alle huizen verkocht. Daardoor wordt is op dit moment begonnen met de bouw van het gedeelte dat al verkocht is. Als er in de toekomst nog meer huizen verkocht worden wordt ook dat gedeelte gebouwd. Er is voldoende belangstelling, maar veel mensen durven door de economische crisis de knoop niet door te hakken.

Op de bouwlocatie waren een aantal mooie overzichtsfoto’s van de toekomstige aanblik van dit project te zien. Uiteindelijk worden er 11 huizen gebouwd. Acht in een hofje waarvan de inrit aan de Mackenziestraat ligt, en 3 huizen die aan de Waleweinlaan liggen. De huizen zijn door de bewoners zelf in te delen, en de stookkosten liggen ruim 100 euro/maand lager vergeleken bij de oudere woningen in de Coevering.

Helaas was het Wijkblad niet paraat tijdens de opening van wethouder Vissers. Wel hebben we in de avond nog wat foto’s kunnen schieten. Bekijk onze serie.