Proefdag Savant Culinair 50+

Proefdag Savant Culinair 50+

Er is veel animo voor het initiatief van Savant om maaltijden te gaan verzorgen in wisselend De Dreef en Maison St. Cyr. Alleen eten is niet gezellig, Savant Culinair heeft daarom als motto ‘goed en gezellig eten’.

Op vrijdag 17 juli van 13.00 – 14.00 uur is er een proefdag in De Dreef. Iedereen kan dan komen kijken, proeven en bepalen of ze willen meedoen met dit initiatief.

Volgens Savant neemt het aantal vijftigplussers de komende jaren flink toe. Van deze groep mensen wordt verwacht dat ze langer zelfstandig wonen, mogelijk ondersteunt door thuiszorg. Daarom wordt nu gekeken om in Geldrop, in de Dreef, Maison St. Cyr of beide, maaltijden van Savant aan te bieden.

Bij groepen boven de twintig personen wordt de maaltijd geserveerd door een medewerker van Savant. Bij kleinere groepen komt de maaltijd verpakt aan en moet het zelf opgewarmd worden.

Het proefmenu van vrijdag 17 juli is heldere champignonsoep, gebakken visfilet, kruidenkaas, gestoofde prei, aardappelpuree en hopjesvla. Kosten bedragen 4 euro. Opgeven kan bij De Dreef, Willem Barentszweg 69 in Geldrop, 040-2856844.