Week van het luisterboek

5 jaar Week van het Luisterboek in bibliotheek dommeldal

Van 17 tot en met 28 juni vindt dit jaar voor de vijfde maal de Week van het Luisterboek plaats, waarin het luisterboek centraal staat in de boekhandel en bibliotheek.

Dit jaar geeft tijdschrift Esta haar naam aan de prijs voor het beste luisterboek. De Esta-prijs voor het beste luisterboek wordt op 17 juni uitgereikt tijdens de opening van de Week van het Luisterboek. Opvallend is dat voor deze Esta-prijs zes luisterboeken uit zeer uiteenlopende genres zijn genomineerd;  literatuur, hoorcollege, kinderboek en thriller. Door de samenwerking met de hoofdsponsor van de Week van het Luisterboek, Specsavers, kan een veel bredere doelgroep worden bereikt. Want luisterboeken zijn er voor iedereen! Zo zijn er luisterboeken voor kinderen, maar ook romans of informatieve boeken. Luisteren hoeft niet alleen thuis. Maar luisteren kan ook in de auto terwijl je in de file staat op weg van kantoor naar huis – of in de trein. Of misschien in een hangmat in de tuin?

Bibliotheek dommeldal heeft natuurlijk een groot aantal luisterboeken in haar collectie. Kijk voor de catalogus van bibliotheek dommeldal op www.bibliotheekdommeldal.nl en voer in de zoekregel het woord luisterboek in. U kunt dan direct een luisterboek reserveren.