Open toernooi De Mast

Open toernooi De Mast

Over enkele weken staat de poort van tennisclub G.L.T.V. De Mast (in de Coevering) weer open voor het jaarlijkse Open Tennistoernooi. Dit jaar wordt alweer het 7de lustrum gevierd van dit sportieve evenement voor jong en oud. Gedurende een ruime week, van zaterdag 6 t/m zondag 14 juni, strijden tennis(st)ers uit de gehele regio in verschillende categorieen tegen elkaar.

Vorig jaar heeft het organiserend team zéér vele lovende reacties ontvangen van de ruim 350 deelnemers. Vooral de finale dag was een ware happening met zeer spannende finales en een uitstekend verzorgde entourage.

Tal van sponsoren staan garant om het organiserend commitee er weer een waar tennis-festijn van te laten maken. Dit toernooi, waar prestatie en gezelligheid hand in hand gaan, is in enkele jaren uitgegroeid naar dé klassieker onder de toernooien, een “must-play” voor iedere tennisliefhebber.

Misschien is uw interesse gewekt om ook een keer een balletje te slaan…? G.L.T.V. de Mast biedt naast de mogelijkheid tot tennissen in breedste zin van het woord ook een aantal aanvullende recreatieve, aan de tennissport gerelateerde, activiteiten. Kijk snel op www.de-mast.nl !! Daar staat alle informatie van de tennisvereniging overzichtelijk gerangschikt.