Bomenwandeling St. Cyrpark en Herdersveld

Op maandag 18 mei kunt u ’s avonds deelnemen aan een wandeling door het St. Cyrpark en het Herdersveld in Geldrop, georganiseerd door IVN Geldrop in samenwerking met de Bomenstichting. Deze wandeling zal gericht zijn op de bomen die in het park en deze wijk voorkomen. 

Binnen het IVN Geldrop is er een contactpersoon namens de Bomenstichting en Peter Simons van de Bomenstichting zal meewerken aan de begeleiding van deze wandeling. Ook Niek Goris van de gemeente Geldrop zal zijn bijdrage leveren aan deze wandeling. Dus aan kennis over de bomen die we onderweg tegenkomen zal het zeker niet ontbreken. Het belooft een interessante ontdekkingsreis te worden door dit deel van Geldrop.

Iedereen is welkom, deelname is gratis en vragen over bomen die we tegen komen staat vrij. Geïnteresseerden kunnen alvast op internet een kijkje nemen op de websites www.bomenstichting.nl of www.stemderbomen.nl van Brigit Kahlert.

De wandeling vindt dus plaats op maandag 18 mei. De gidsen van het IVN Geldrop en Peter Simons van de Bomenstichting verzorgen deze wandeling om 19.00 uur. Vertrek is vanaf het wijkcentrum De Dreef.