Koninginnedag 2009

Koninginnedag 2009

Volop activiteiten bij De Dreef tijdens op Koninginnedag 2009

Donderdag 30 april van 09.00 tot 18.00 uur Vrijmarkt op de parkeerplaats voor De Dreef

Een vrijmarkt is een markt waarop particulieren zonder te betalen of te reserveren hun handelswaar mogen verkopen. De Vrijmarkt is verboden voor professionele handelaren.

De vrijmarkt start op Koninginnedag 30 april om 09.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Voor de start van de vrijmarkt mag u nog geen standplaats innemen, goederen uitstallen of markeringen op de parkeerplaats aanbrengen. Aanwijzingen van de organisatie of de politie moet u opvolgen. Verkoop van drank of etenswaar is verboden. Er mag alleen gehandeld worden op het door de organisatie aangegeven gebied. Dus wees er op tijd bij want de ruimte is beperkt. Na afloop worden de deelnemers geacht om geen handelswaar achter te laten. De Dreef zorgt voor leuke muziek om de sfeer extra te verhogen. Er zijn ook volop jeugdactiviteiten.

Zoals jullie gewend zijn is er ook weer aan de kinderen gedacht. Er komt een geweldig springkussen van wel 4 bij 6 meter, waarvan jullie gratis gebruik mogen maken. Natuurlijk hebben we een snoepkraam. Ook worden er allerlei leuke spelletjes georganiseerd, zoals fietsversieren, schminken, ballengooien, enz.

Tot ziens op donderdag 30 april
Voor vragen of suggesties
Henk Weijnen, activiteiten@wijkcentrumdedreef.nl