OPTOCHTEN EN SLEUTELOVERDRACHTEN IN GELDROP-MIERLO

Van de gemeente website

OPTOCHTEN EN SLEUTELOVERDRACHTEN IN GELDROP-MIERLO

Op zaterdag 21 februari vindt in Geldrop-Mierlo de sleuteloverdracht plaats. De sleuteloverdracht in Geldrop is om 12.11 uur in ’t Groen Koffiehuis. In Mierlo start de feestelijke bijeenkomst om 13.00 uur op het kerkplein. U bent van harte welkom. Hieronder volgen ook de starttijden en de routes van de optochten.

SLEUTELOVERDRACHT
Prins Florius van carnavalsvereniging De Doorzetters, neemt de sleutel namens de Geldropse verenigingen in ontvangst. Als alles ‘veilig’ is overgedragen, vertrekt het college richting Mierlo, waar de burgemeester de sleutels aan de Mierlose prinsen overhandigt.

GELDROP
De optocht begint om 14.11 uur. Net als vorig jaar start de optocht aan de Dommeldalseweg. De route is als volgt: vertrek vanaf de Dommeldalseweg vanaf het postkantoor in zuidelijke richting – rechtsaf ventweg Dommeldalseweg – einde ventweg Dommeldalseweg rechtsaf Laan der Vier Heemskinderen – rechtsaf Slachthuisstraat – rechtsaf Bogardeind – einde Bogardeind rechtdoor Korte Kerkstraat – einde Korte Kerkstraat rechtsaf Heuvel – Kruising Heuvel, Heuvel rechtsaf – Kruising Heuvel/Langstraat/Molenstraat linksaf Molenstraat – einde Molenstraat rechtdoor Sluisstraat – Kruising Sluisstraat/Witte de Withstraat rechtsaf – einde Witte de Withstraat rechtdoor Willem Barentszweg – Willem Barentszweg tot aan kruising Laan der vier Heemskinderen.