Onze Groenteman

Onze Groenteman

Vandaag lagen de schappen vol met heerlijke groente en vers fruit. Waarschijnlijk voor het laatst. Komende zaterdag komt de laatste bestelling binnen. Daarna begint de afbouw. Op 31 december 2008 gaat het rolluik definitief dicht. Het Wijkblad nam de gelegenheid om een mooie foto-serie te schieten.

Sommige klanten kwamen even een handje geven. Ter afscheid. Maar dat is helemaal niet nodig. Onze Groenteman blijft in het Winkelcentrum. Niet in zijn eigen vertrouwde winkel, maar bij de Jumbo. Daar wordt hij per 5 januari 2009 de groentechef. Chef over een afdeling die ruim 2 keer groter is dan zijn oude winkel.

Nadat in oktober een artikel in het Wijkblad had gestaan over de sluiting van “Uw Groenteman” stond de bedrijfleider van de Jumbo al snel in de winkel. Of Roel geen interesse had om in de Jumbo aan de slag te gaan. De groentechef ging per 1 december weg en men zocht een goede vervanger. En dat was zo geregeld. Want Roel is blij in het Winkelcentrum te kunnen blijven vanwege de goede sfeer en de fijne collega’s.

De laatste week begint het afscheid langzaam tot hem door te dringen. Een beetje een dubbel gevoel. Maar ook kijkt hij uit naar zijn nieuwe werk bij de Jumbo. In ieder geval is het Wijkblad niet welkom als de laatste keer het rolluik naar beneden gaat. Ook heeft Roel geen trek in foto’s van een half lege winkel. Dat begrijpen wij.

Daarom een leuke serie foto’s met een gevulde winkel op de voorgrond. Roel, succes bij de Jumbo.