Concert This Generation

Concert This Generation

Als je de Dreef tot de laatste plaats gevuld wilt hebben haal je gewoon This Generation in huis. Dit koor bestaat twaalf en een half jaar en dat werd gevierd. Met een prachtig concert in De Dreef.

Ruim 12 jaar geleden werd This Generation opgericht als opvolging van het koor Jong Volwassenen in de Maria Magdalena kerk. In eerste instantie zong het koor elke twee weken in de kerk met een doorgaans kerkelijk repertoire. Toen de Maria Magdalena kerk de deuren sloot werd het repertoire langzamerhand minder kerkelijk. Vanavond was er in de Dreef niets meer te horen van het kerkelijk verleden.

Wel waren het enthousiasme en de muzikale kwaliteiten ouderwets goed. This Generation heeft de laatste jaren de zangmap weggelegd en is meer gaan bewegen. Daardoor oogt het koor minder statisch.

Afwisselend en zeer de moeite van het luisteren waard. Een sfeerimpressie hebben we ook voor u gemaakt. Dat was nog niet zo eenvoudig. Het rood van de verlichting en de kleding overheerste soms. En door de volle zaal was het moeilijk om telkens op tijd op de juiste plaats te zijn.

Bekijk alle foto’s van het concert van This Generation.