Forellen vissen in Blitterswijck

Forellen vissen in Blitterswijck

Zondag 12 oktober gingen we voor de tweede keer forellen vissen met De Dreef. De eerste keer op 17 mei waren we naar een forellenvijver in Leopoldsburg in Belgie geweest. Deze keer zijn we naar Blitterswijck geweest. Een hele mooie locatie, waar alles heel erg netjes word onder houden.

Zondagochtend hadden we ons verzameld rond half 11 bij De Dreef. We gingen met 20 mannen/vrouwen/kinderen in 6 auto’s naar de vijver toe. Toen we er rond 12 uur aankwamen, werden meteen de hengels uitgegooid. We hadden droog weer, alleen de mist bleef een beetje lang hangen. Maar tegen vier uur kwam toch het zonnetje te voorschijn.

Bas was jarig op deze dag, hij was 7 jaar geworden en deelde lekkere cakejes rond. En als je trek had kreeg je er een dot slagroom erboven op. Toen Bas zijn eerste forel eruit haalde was dat een lust om te zien.

Totaal zijn er 84 forellen gevangen.  Na afloop werden de forellen bij elkaar gedaan, ter plaatse schoon gemaakt en in plastic gesealed. Zo kreeg iedereen na afloop schoongemaakte forellen mee.

Deze vismiddag is voor herhaling vatbaar. Dus houdt De Dreef flyers in de gaten  In het voorjaar gaan we weer een andere forellenvijver uitproberen.

Lies