Dreef Reünie

De derde Dreef Reünie was een prima gelegenheid om de nieuwe Dreef verlichting in actie te zien. Boven het podium hangt een buis met verschillende lampen, van ledlicht tot laserlicht. En daar kun je mooie patronen mee in de zaal werpen. Om het nog wat spannender te maken ligt er ook een mistkanon onder het podium. En de combinatie van wat rook en laserlicht is een hele mooie.

En nee, meneer de controleur. Die rook is echt van een rookkanon en niet van een stel rokende bezoekers. Die rokende bezoekers zochten netjes het afdak voor de ingang op.

Er waren ruim 100 mensen op de derde Dreef Reünie af gekomen. Het was daardoor gezellig in de Dreef. De goede muziek en de bijzondere verlichting maakten dit feest compleet. De jaarlijkse reünie is twee jaar gestart uit gezelligheid, maar ook om nieuwe vrijwilligers te trekken. Dat lukte de eerste keer redelijk. Maar tegenwoordig heeft men het helaas te druk. Nieuwe vrijwilligers vinden is daardoor een moeizaam proces.

Toch worden er volop nieuwe activiteiten ontplooid in de Dreef. De zaal regelmatig vol is het motto. En dan lukt zeer regelmatig.

Bekijk de foto-serie van de Dreef Reünie.