Help uw groenteman de winter door

Help uw groenteman de winter door

Opengebroken parkeerplaatsen, één super, geen super. De laatste jaren waren geen gemakkelijke jaren voor Roel Huisman. En nu het winkelcentrum aan de eindfase van de renovatie begint is het nog steeds wachten totdat de drukte van voor de renovatie weer terugkeert in de winkel. Daarom deze oproep: help uw groenteman de winter door.

Ruim 4 jaar geleden nam Roel Huisman zijn intrek in het jarenlang leegstaande pand langs Schlecker. Eindelijk had het winkelcentrum weer een eigen groenteboer. Van begin af aan liep de winkel goed. Een goed en vers assortiment, heel redelijke prijzen en meer dan vriendelijke bediening.

Maar toen begin de revitalisering van het winkelcentrum. Parkeerplaatsen werden opgebroken, de AH vertrok, de Edah ging dicht, en de Lidl liet ruim een jaar op haar wachten. Door dit alles liep de omzet terug en is sindsdien nog niet teruggekomen op het oude nivo. Sinds de komt van Lidl en Blitz4Kids is het weer gezellig aan de oostkant van het Winkelcentrum. Nu nog de klanten. Die klanten zijn hard nodig om ervoor te zorgen dat straks niet weer dat rolluik voor jaren een lege winkel aan het zicht onttrekt. U kunt daarbij helpen.

Loop eens (wat vaker) bij uw groenteman binnen.