Open Dag Dreef

Open Dag Dreef

Het was de tweede Open Dag na de opening van Dreef 5. En het publiek begint warm te lopen voor de Open Dag. Het was daarom gezellig druk in en rond de Dreef.

Vanaf 9 uur vanochtend kon gestart worden met de fietstocht. Dreef voorzitter Bert Gruijters had 3 routes uitgezet. Rond de 40 man vertrokken met prachtig weer voor deze fietstocht. Op hetzelfde moment waren de vrijwilligers van de Dreef al druk bezig om alles klaar te zetten voor de activiteiten buiten de Dreef.

Dankzij het mooie weer wat het prima vertoeven buiten. Veel country, de jeugdbrandweer, een groot klimkussen, kleien, schminken, spelletjes en gratis limonade. Binnen waren een aantal van de verenigingen van de Dreef paraat. Vooral Fotoclub de Dreef wist de aandacht van iedereen te trekken met de ambulance-quad. Veel mensen poseerden voor een foto. Voor de ouderen was er koersbal, er kon gedart en gebiljard worden. Het Wijkoverleg Coevering 2000 was aanwezig om uitleg te geven over de activiteiten die het Wijkoverleg neemt in en voor de wijk. Voor diegene die van klassieke muziek hielden was de Fun ingericht. En zo was er voor iedereen wat wils. Een geslaagde dag.

In het Wijkblad van oktober kunt u een uitgebreid verslag lezen.

Bekijk alle foto’s.