Verrassing voor Speelzaal de Stap In!

Verrassing voor Speelzaal de Stap In!

Het was een hele gewone en vooral gezellige dinsdagmiddag toen in onze speelzaal de telefoon ging. Het was Juf Ancil die belde om ons te vertellen dat een mevrouw Yirina Castillo een prijs had gewonnen in supermarkt Albert Heijn. Wij vonden dit natuurlijk heel fijn voor haar….,maar hoezo ons daarvoor bellen? Wat bleek het geval te zijn, een deel van haar boodschappen mocht ze schenken aan een goed doel, en dat goede doel bleek onze speelzaal te zijn!

Mevr. Yirina Castillo zou op dinsdag 2 september een mandje boodschappen komen brengen, en wij zorgden ervoor dat alle aanwezige peuters die bewuste dag goed voorbereid waren op het bezoek van deze winnares.

Rond 9.00 uur was het zover, daar kwam mevr. Yirina Castillo aan met wel 5 grote tassen vol boodschappen. Snel gingen we gezellig met z’n allen in de kringen zitten zodat we alles goed konden zien. De peuters waren zo nieuwsgierig, wat zou er toch in die tassen zitten? Gelukkig mochten alle kinderen meehelpen de tassen uitpakken, en was de nieuwsgierigheid omgeslagen in een echte feeststemming.

Onze peuters en wij de leidsters waren echt verrast met de vele soorten  koekjes, Roosvice, luiers, snoep, boekjes, dvd’s, spekjes, schoonmaak artikelen, etc. voor de speelzaal! We stonden met open mond te kijken…., zoveel spulletjes kregen we van Mevr. Yirina Castillo!

Na het uitpakken mochten de peuters allemaal een koekje eten, mmm dat was natuurlijk erg lekker.

Ter afsluiting hebben we samen met mevr. Yirina Castillo nog gezellig bij ons in de kring een liedje gezongen. Ook hadden onze peuters als bedankje een mooi schilderij gemaakt, dat  ze zelf aan de winnares mochten geven.

Na kopje thee en koffie zwaaiden we mevr.Castillo uit. Het was een onvergetelijke ochtend voor ons allemaal.  

Namens Peuters en Leidsters
Van Peuterspeelzaal Stap In.