Schade aan auto's

Schade aan auto’s

Geachte redactie,

Hierbij doe ik namens de bewoners van de Clarisselaan een oproep of iemand op donderdagavond 4 september jl. tussen 18.00 en 20.00 hrs heeft gezien wie de 12 auto’s heeft bekrast die op het parkeerterrein staan aan de Clarisselaan. Wellicht is er een buurtgenoot die iets heeft opgevangen over deze actie van pure vandalisme. Het gaat hier om duizenden euro’s aan schade, de politie heeft van de eigenaren de gegevens genoteerd en we krijgen allen een procesverbaal waarmee we hopelijk de schade via de verzekering vergoed krijgen.

Echter het is ongelooflijk dat op nog klaarlichte dag, de daders kans hebben gezien de auto’s te beschadigen. De Clarisselaan is een rustige straat en u kunt begrijpen dat we met zijn allen behoorlijk geschokt zijn van wat er is gebeurd.

Ik wil met nadruk ook duidelijk maken naar degene(n) die dit heeft gedaan, zij zich realiseren welke gevolgen dit heeft voor de gedupeerden. Het is niet meer dan een laffe, gewetenloze misdaad!

Voor mij persoonlijk is het weer eens duidelijk dat de Coevering geen plaats is om rustig te kunnen wonen. Want ook al zijn onze auto’s straks weer als nieuw, wat is de volgende stap??

Met vriendelijke groeten,

Pearl Bakermans en de Bewoners van de Clarisselaan