Buurtfeest Coevering West

Buurtfeest Coevering West

Het was schitterend weer voor een buurtfeest. De hele dag zon en heerlijke temperaturen. Je verwacht dan dat de hele wijk richting feest trekt. Dat viel iets tegen. Maar het was wel gezellig.

Een live-bandje zorgde de hele middag voor muziek en tegen het einde van de middag trok een heerlijke barbequelucht over het “terras” op de groene long.

Voordat het feest van start ging was er afgelopen vrijdag al een schoonmaakactie gehouden. In samenwerking met de Bron is al het zwerfvuil en de hondendrollen opgeruimd. Veel ouders deden mee aan deze actie.

Wethouder van Zeeland opende het feest en werkte het grote bord aan de Laan der Vierheemskinderen bij. De meeste van de 12 punten op dit bord zijn afgewerkt. Een paar punten staan nog open. Oa. een onderzoek naar de ondergrondse containers. Dit onderzoek gaat dit najaar plaatsvinden.

Tijdens het buurtfeest werden handtekeningen voor een Pannakooi opgehaald. Dit is een speciale speelvoorziening voor de jeugd. Als de wijk achter deze voorziening staat wordt deze door Woonbedrijf geplaatst. Woonbedrijf heeft ook meegewerkt aan dit leuke buurtfeest.

Bekijk alle foto’s