Op de foto

Op de foto

De digitale fotoclub van de dreef bestaat nu ruim 1 jaar en wil zich ook dit jaar weer presenteren op de Open Dag van Wijkcentrum de Dreef aan het begin van het nieuwe seizoen 2008/2009.

Tijdens de vorige Open Dag had de Fotoclub met het maken van een foto op een Harley, eigenlijk bedoeld voor de kids, veel succes en dat niet alleen bij de kids. Om dit te verbeteren zal moeilijk worden maar toch willen we weer een poging doen. Ditmaal met een ambulance-quad.

We nodigen alle kinderen, groot en klein, uit om langs te komen in het wijkcentrum op de Open Dag op 21 september en bij de stand van de Fotoclub langs te komen. Foto’s worden ook gemaakt bij de jeugdbrandweer. Dan mag je in pak laten zien hoe goed jij kunt spuiten.

Mocht je interesse hebben om lid te worden dan geven we graag informatie en laten we zien wat we doen op onze clubavonden die altijd de 3e maandag van de maand zijn.

Gedurende het afgelopen jaar hebben een aantal leden meegewerkt aan activiteiten in Geldrop zoals de avondvierdaagse en de ’t is voor niks loop. Regelmatig trekken we er op uit om foto’s te maken maar dat is altijd op vrijwillige basis. Verschillende onderwerpen komen dan aan bod zoals natuur, architectuur etc.

Het afgelopen jaar zijn ook de eerste stappen gezet op het pad van foto’s  bewerken, zeg maar een beetje het doka gebeuren uit de analoge tijd. Leuk om te doen en met verassende resultaten.
Misschien iets voor U, kom kijken op de Open Dag

Dus tot ziens op de Open Dag op 21 september.