Renovatie Winkelcentrum

Renovatie Winkelcentrum

Het zal u waarschijnlijk al opgevallen zijn: Lidl opent de deuren op 6 september. Dan zijn alle winkels in het Winkelcentrum weer bezet. Een echte publiekstrekker is Lidl. Het moet daardoor nog drukker en gezelliger worden in het Winkelcentrum. En dat is goed voor alle winkels.

Cafetaria de Coevering
Gaat verbouwen van 25 augustus t/m 14 oktober. De opening van “Eetplezier de Coevering” is op 15 oktober 2008.

Primera
Ook Primera gaat verbouwen. Op 12 september gaan de deuren dicht waarna het hele interieur wordt verwijderd en vervangen door een compleet nieuwe inrichting. Op 20 september moet alles weer klaar zijn en gaat de vernieuwde Primera weer open.

Buitenkant Winkelcentrum
Binnenkort wordt ook begonnen met de renovatie van de buitenkant van het Winkelcentrum. Een planning hebben we nog niet ontvangen. Wel is de intentie om voor het einde van het jaar ook deze werkzaamheden afgerond te hebben.

Foto’s
Zoals u van ons gewend bent gaan we alles weer op de foto vastleggen. En die foto’s kunt u allemaal op onze website terugvinden. Alvast veel kijkplezier.

3 gedachtes over “Renovatie Winkelcentrum

 1. Harry Lefferts 23/08/2008 / 10:15

  Inmiddels vele jaren geleden is begonnen met de plannen voor de revitalisering van het Winkelcentrum. Er is veel "te doen geweest" voordat de plannen werden ingevuld.
  Ik geef graag de suggestie om in november een
  ECHTE OPENING TE GAAN ORGANISEREN van het vernieuwde centrum.
  Bovendien is de wijk in zijn totaliteit prachtig veranderd.
  Misschien een idee om de groep mensen van het eerste uur daarbij uit te nodigen dan kunnen ze nog eens napraten over al het werk dat achter de schermen is verricht én dat resultaat heeft gehad.

  Like

 2. Snacker 25/08/2008 / 09:44

  De snackbar is nu wel heel erg lang dicht (6 weken!). Kan er in de tussentijd niet zo’n frietkraam op de parkeerplaats komen staan, net als op een kermis?

  Like

 3. Frietmans 25/08/2008 / 21:21

  Natuurlijk kan dat een kraam op het parkeerterrein, Jacques zet hem op. Mooie activiteit voor je.
  Broodje "verbouwing" gaat er best in.

  Like

Reacties zijn gesloten.