Actie voor Haïti ruimt op

Actie voor Haiti ruimt op

GELDROP- Stichting Actie voor Haïti houdt de komende weken opruiming. Een deel van de enorme voorraad boeken en rommelmarktspullen gaat in de aanbieding voor ongekend lage prijzen. Met de opruimingsactie hoopt Actie voor Haïti een extra financiële impuls te kunnen geven aan de projecten die de stichting steunt voor kinderen in Haïti.

Stichting Actie voor Haïti steunt projecten voor kinderen in Haïti, een van de armste landen ter wereld. Door de financiële steun aan de projecten krijgen kinderen kans op een toekomst. Actie voor Haïti zet zich in voor realisatie/uitbreiding van een school zodat kinderen onderwijs kunnen volgen. “Voor de bouw van de school is veel geld nodig en met onze acties hopen we daar een aantal steentjes aan bij te kunnen dragen. Onze stichting steunt het werk van een Nederlandse vrouw die een aantal maanden per jaar in Haïti woont en werkt. Op die manier hebben we ook goed inzicht in de besteding van het geld. Daarnaast bieden we heel concreet een aantal kinderen in Haïti de mogelijkheid om onderwijs te volgen. We stellen geld beschikbaar voor lesmateriaal zodat de kinderen naar school kunnen gaan”, aldus voorzitter Martin de Bruijne van Stichting Actie voor Haïti.

Veel mensen in Geldrop en omgeving steunen het werk van de stichting. Een aantal keren per jaar is er een markt waar heel veel spullen verkocht worden. Zeer bekend is onze jaarlijkse grote boeken- en platenmarkt. Daarnaast organiseren we jaarlijks een vlooienmarkt. Sinds twee jaar hebben we op het eind van het jaar een Dubbeltjesmarkt. Een unieke markt waarbij alles wordt aangeboden voor tien cent per stuk.

Nu is er dan de opruiming. Daarmee kunnen we wat ruimte maken in onze opslag en met de opruiming hopen we natuurlijk extra geld in te zamelen voor de kinderen in Haïti.

Stichting Actie voor Haïti biedt veel spullen aan voor heel weinig. Wat te denken van een wandelwagen compleet met reiswieg voor 12 euro? Of een leuke sjoelbak voor slechts 2,50 euro? Een serie van 25 Karl May pockets voor 20 euro, een originele PSV-cap voor 2,50 en houten keukenstoelen voor 1 euro per stuk.

Alle aanbiedingen zijn te vinden op www.actievoorhaiti.nl Op de site staat ook informatie over de stichting en haar activiteiten. Wie een volledige lijst met de opruimingsspullen wil ontvangen kan een mailtje sturen naar mdebruijne01@cs.com of bellen met Martin 06-22569353.