Onze foto-series

Onze foto-series

Er staan intussen een kleine 50.000 foto’s op onze foto-website. En we we fotograferen de komende tijd lekker door. De komende dagen proberen we tussen de regenbuien door een aantal leuke foto’s van de Avondvierdaagse en de Gala-avond van het Strabrecht College te maken.

Soms ontvangen we klachten over foto’s op onze websites. Buiten op straat mogen we in principe zoveel foto’s maken als we zelf willen. Binnen hebben we de toestemming van beheerders, eigenaren, enz nodig. We hebben zodoende enige vrijheid om rond te fotograferen.

Mocht u niet op de foto willen laat het ons dat even weten. We zullen er dan extra op toezien dat u ook niet toevallig herkenbaar op de foto komt. Doorgaans controleren we alle foto’s voordat die op het internet gezet worden. Foto’s die echt niet kunnen, of waarop mensen staan die aangegeven hebben niet op de foto te willen, worden door ons niet geplaatst.

Als u achteraf een foto op onze website ziet staan die u liever niet aan de hele wereld wilt laten zien, laat het ons dan even weten via de telefoon (Wijkcentrum de Dreef) of email. Wij verwijderen de foto dan direct. Zorg ervoor dat u de foto-serie en het fotonummer vermeld. Dan weten wij direct welke foto bedoeld wordt.

Redactie Wijkblad Coevering Geldrop