Mei’se Mert Spektakel

25 mei a.s. is het weer zover, Mei’se Mert in Geldrop. Met medewerking van diverse winkels uit Geldrop en Mierlo, maar ook onze kapsalon uit de Coevering: IENZ HAIR DEZIGN.

IENZ HAIR DEZIGN zal de kapsels gaan verzorgen van 60 meisjes en jonge dames die dansen bij sportschool HENNES, en die tevens de modeshow verzorgen voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, sportkleding en Bruidsmode uit Geldrop.

Ongeveer 15 van deze jonge dames zijn kappersmodel op het podium op de Heuvel, bij een heuse kappersshow. Waar lang haar opgestoken, krullen gestyld worden, stijl haar gekruld wordt, kort haar geknipt, en coctailkapsels en bruidskapsels geshowd worden. Al deze modellen zijn van te voren bij IENZ HAIR DEZIGN gekleurd in moderne nuances.

Er is op de Heuvel vanaf 12.30 uur een doorlopende show. Dat begint met een zangeres, daarna een modeshow, en dan een wervelende dansshow, van sportschool HENNES.

Hierna komt IENZ HAIR DEZIGN met een prachtige KAPPERSSHOW, en tijdens deze show zingt een geweldige zangeres. Dan krijgen we weer een mode- en dansshow. En als afsluiting van dit MEI’SE MERT SPEKTAKEL treed onze GELDROPSE IDOL WILLEM op.

Rond het podium en de catwalk is een heerlijk terras, dat verzorgd wordt door het GROEN KOFFIEHUIS, dus voor uw natje en droogje wordt gezorgd, en daaromheen komen kraampjes waar u nog informatie kunt krijgen over de meewerkende bedrijven. Dus een middag vullend programma, met hopelijk schitterend weer.

DUS KOMT ALLEN NAAR DIT GEWELIGE MEI’SE MERT SPEKTAKEL EN KIJK UW OGEN UIT.
Tot ziens op de Mei’se Mert,

IENZ HAIR DEZIGN