Open Dag Windhondenrenbaan

Open Dag Windhondenrenbaan

Het was tropisch warm tijdens de open dag van windhondenrenbaan. Toch zijn we er een kijkje gaan nemen. Er staan gelukkig veel grote bomen langs de baan zodat je niet kunt klagen over schaduw.

Weinig wijkbewoners hadden de moeite genomen om even langs te komen voor één van de demonstratie rennen. Jammer, er was meer dan genoeg te zien en te beleven. Vooral tijdens het sleephaasrennen.

Terwijl normaal de haas met een motor langs de baan wordt getrokken, werd nu de haas door een lang touw alleen over het rechte gedeelte van de baan getrokken. Hierdoor konden alle hondenbezitters een poging wagen. Dat leverde een hoop leuke situaties op. Sommige honden gingen als een speer achter de haas aan, anderen bleven gewoon staan of draaiden halverwege weer om.

Wij hebben een leuke foto-serie geschoten. Bekijk deze foto’s.

2 gedachtes over “Open Dag Windhondenrenbaan

 1. coenen rik 12/05/2008 / 17:09

  Hallo; ik ben een bestuurslid in de renvereniging en heb er echt van genoten ,van al die blije honden en vooral mensen,bedankt heel ons team voor de geweldige inzet om dit spectakel tot een goed einde te brengen .

  mvgt RIK .

  Like

 2. anja van der vliet 13/05/2008 / 19:39

  11 mei 2008!! Open dag!! Voor herhaling vatbaar, het was geweldig, alle med. van de renbaan hartelijk dank. Alle respect Voor Rita Zijlstra die als BESTUURSLID, AANWEZIG en WERKEND er was!!!!!En niet te vergeten, Cees van Arkel, die weer voor mooie foto’s zorgde.De sfeer onderling was top!!! gr. anja van der vliet

  Like

Reacties zijn gesloten.