De gehandicapten disco en wijkcentrum de Dreef slaan de handen ineen

De gehandicapten disco en wijkcentrum de Dreef slaan de handen ineen

Op zaterdag 17 Mei is het jammer genoeg alweer de laatste gehandicapten disco van het seizoen. Maar er is ook goed nieuws, in samen werking met de Wijkcentrum de Dreef gaan we er een extra leuke en lange avond van gaan maken. We beginnen zoals gebruikelijk om 19.00 uur maar in plaats van te sluiten om 21.30 uur laten we de disco overlopen in een gezellige Hollandse avond, dus meezingen en dansen op lekkere Hollandse nummers met als klapstuk een optreden van een artiest van eigen bodem. Om 21.00 uur Komt niemand minder dan Boudewijn Hermans,Een aanstormend talent uit Geldrop en vertolker van het Nederlandse lied speciaal voor de gehandicapten een eerste optreden verzorgen. Later op de avond komt hij nog  terug voor de overige wijkbewoners en introducés.

Programma
Vanaf 19.00 uur gehandicapten Disco vanaf  20.30 is de zaal open voor de wijk bewoners en introducés. Met  vanaf 21.00 uur optreden van Boudewijn Hermans.

Dat is een mooie gelegenheid om eens kennis te maken de gehandicapten disco welke om de veertien dagen gehouden word in de Dreef. En waar de jongens en meisjes elke keer weer naar toe leven, en met veel plezier aan deelnemen. Achter de gehandicapten staat een enthousiasten groep ouders en vrijwilligers. De Dreef  vind dat deze groep mensen een extra leuke afsluiting van het seizoen dubbel en dwars verdient hebben.

Tot ziens in de Dreef op zaterdag 17 Mei 2008

Wijkcentrum de Dreef
Willem Barentszweg 69
5665 VA Geldrop