Open dag Windhondenrenbaan

Open dag Windhondenrenbaan

Het seizoen voor de windhonden is eind maart van start gegaan. Afgelopen week vond alweer een graded race plaats, en zaterdag 19 april aanstaande is opnieuw een wedstrijd op de renbaan Oaklane aan de Bosrand 130 in Geldrop. De Geldropse Windhonden RenVereniging (GWRV) ziet met vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet. Een van de hoogtepunten is een open dag, op zondag 11 mei.

Zondag 11 mei verzorgt de Geldropse Windhonden RenVereniging deze open dag, samen met de Nederlandse Greyhound Club. ‘Deze dag is iedereen van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op de renbaan ‘Oaklane’. Dan kan men kennis maken met het windhondenras, de windhondenrensport, de Geldropse Windhonden RenVereniging en de Nederlandse Greyhound Club’.

De open dag op 11 mei duurt van 12.00 tot 17.00 uur. De renbaan Oaklane ligt aan de Bosrand 130 in Geldrop. Dit is aan het bospad recht tegenover de tennisclub. Achter de renbaan ligt een groot grasveld waar de auto geparkeerd kan worden. De entree tot de open dag is gratis.