Tuiniers gezocht

Tuiniers gezocht

Bent u dol op tuinieren, zou u best eens wat groenten willen verbouwen of zelf bloemen kweken of bent u gewoon op zoek naar een gezellige hobby. Dat is hier uw kans. Op het volkstuincomplex in de Coevering zijn nog een achttal percelen beschikbaar. U hebt dan de keuze uit 100m2 of 50m2. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want de jaarprijs ligt op €28,- of €14,- afhankelijk van de grootte van het perceel. Nieuwe leden betalen een borg van €20,- en €5,- voor een sleutel van het toegangshek.

Het volkstuincomplex is gelegen aan de Bosrand, precies onder de flat aan de Livingstonestraat. Een mooi ruim complex waar gezelligheid voorop staat. Er wordt elkaar regelmatig een helpende hand toegestoken. Ook wordt er regelmatig plantjes geruild of tips uitgewisseld. Het complex is voorzien van een schuilmogelijkheid waar ook een kopje koffie te verkrijgen is. Met de eigen sleutel kan op ieder gewenst moment toegang tot het complex verkregen worden. Er zijn geen specifieke openingstijden.

Iedereen mag verbouwen wat hij of zij wil. Alleen grote bomen zijn op de percelen niet toegestaan. Ook mogen er geen gebouwen/bouwsels geplaatst worden. Wat wel en niet mag staat duidelijk weergegeven in de reglementen die elke huurder bij aanvang van de huur uitgereikt krijgt.

Mocht u interesse hebben neem dan contact op met voorzitter Piet Steuten, telefoon 040-2854210.

Een gedachte over “Tuiniers gezocht

 1. audrey 30/05/2008 / 20:55

  hallo Piet

  Ik wilde vragen of er nog een tuintje over is???
  in principe is 50m groot genoeg, maar als die al vergeven zijn, dan de grote tuin.

  Ik hoop van u te horen

  gr audrey

  Like

Reacties zijn gesloten.