Ons BrabantNet

Ons BrabantNet

De aanleg van de glasvezel gaat niet altijd zonder slag of stoot. Vertragingen, slechte communicatie, ontevreden bewoners (die soms al tijden zonder internet of TV zitten). Zo viel bij ons een bericht van een ontevreden wijkbewoner binnen. Lees maar mee.

Geachte Dames/Heren,

Zoals U op onderstaande bevestiging van mijn email kunt zien heb ik U op 12 maart een klacht gestuurd nadat ik al telefonisch contact met uw kantoor in Geldrop had gehad. In uw aankondging over mijn aanmsluiting stond ” HET IS ZO VER OP 3-3-2008 KOMEN WE UW WONING AANSLUITEN OP HET GLASVEZELNET” We zijn nu zo’n 6-7 weken verder en er is nagenoeg NIETS gebeurd.

Er zijn op 3 maart inderdaad 2 monteurs geweest (zie mijn vorige email) verder heb ik met uw kantoor gesproken in Geldrop (mijn initiatief) en heb ik daarna mijn klachten geformuleerd in een email. Omdat er toen ook al niets gebeurde. Nav deze email ben ik gebeld dat er zo spoedig mogelijk op mijn klachten zou worden ingegaan.  NIETS HELEMAAL NIETS heb ik gehoord of gezien. En uiteraard niets werkt er. Wat als ik mijn UPC en KPN contract nu eens opgezegd had ??!!

Zijn er problemen wees dan eerlijk en communiceer ze openlijk en duidelijk. Dit lijkt nergens op. Wat een WANVERTONING van klant vriendelijkheid. Een aspect waar Brabantnet zo graag sier mee maakt. Ik kan U veretellen dat daar dus niets van klopt. Uit eigen ervaring.

Ik geef U 3 dagen na nu de tijd om met een fatsoenlijk plan te komen. Ben ik niet tevreden dan zeg ik mijn voorgenomen contract op wegens wanprestatie.

Met vriendelijke Groeten,

Naam bij redactie bekend

8 gedachtes over “Ons BrabantNet

 1. Walter 15/04/2008 / 22:01

  Ben ik blij dat ik bij UPC ben gebleven 😉
  Maar serieus, dit soort problemen zijn altijd te verwachten, bij KPN, bij UPC en dus ook bij Onsbrabantnet. Helaas…..

  Like

 2. Onno 16/04/2008 / 08:26

  Nou, nou, nou,

  Bij ons is de aansluiting vlekkeloos verlopen. Alles werkt zoals het moet en daar bovenop krijgen we ook nog eend een PRIJSVERLAGING voor internet en telefonie.

  Like

 3. Onno 16/04/2008 / 08:27

  Nou, nou, nou,

  Bij ons is de aansluiting vlekkeloos verlopen. Alles werkt zoals het moet en daar bovenop krijgen we ook nog eens een PRIJSVERLAGING voor internet en telefonie.

  Like

 4. Lies 16/04/2008 / 15:48

  Ik heb nog niets opgezegt
  UPC hou ik nog even aan
  want zonder internet zitten gaat hier niet
  ivm studie van de kinderen
  en natuurlijk mama’s verslaving;-)
  Als het aangesloten is is het nog tijd zat om het op tezeggen
  Dan betaal ik maar een mnd exstra

  Like

 5. Lies 18/04/2008 / 14:32

  Vandaag brabantnet:-)
  perfect aangesloten
  Dus ik UPC opzeggen
  Nou dat is zo makkelijk nog niet
  opzegging gaat in op 22november’08
  Dat dacht ik niet!!!
  want ik had een contract??? oke ik weet van niets
  tja nog een mailtje gestuurd
  ik ben benieuwd

  Like

 6. Pascal 22/04/2008 / 03:20

  Wat kunnen mensen zeuren zeg, had uw upc en kpn abbonement opgezegt. Hoeven anderen uw geklaag niet te horen. Blijf gewoon netjes en regel het via de telefoon of de shop. Ze zullen er zeker alles aandoen om uw probleem zosnel mogelijk optelossen..

  Like

 7. Ronald 22/04/2008 / 11:10

  Bij ons is de aansluiting op OnsBrabantNet prima verlopen. Geen enkele klacht van onze kant uit.

  Like

 8. Patrick 05/05/2008 / 20:37

  Allereerst is het natuurlijk treurig dat dit zo loopt. daar bestaat geen enkele twijfel over. Ten 2e hoor ik van veel mensen dat ze hun "abonement" bij UPC nog maar niet opgezegd hebben voordat BrabantNet is aangesloten? Brabantnet heeft u hierover uitgebreid geinformeerd dit pas te doen na aansluiting en u hierbvoor te compenseren door de eerste 6 maanden gratis aan te bieden zodat u voldoende tijd krijgt om uw lopende "abonnementen" af te zeggen. UPC hanteert hierbij 3 maanden opzeg termijn en het liefst schriftelijk. Hebt u meerdere diensten van UPC dan adviseert UPC zelf om dit telefonisch te doen. Bij ons is de aansluiting perfect gegaan en ik zou nooit meer terug willen naar de te dure en vooral te trage UPC diensten.

  Like

Reacties zijn gesloten.