Bakkerij Schellens vernieuwd haar winkelformule!

Persbericht

Bakkerij Schellens vernieuwd haar winkelformule!

Bakkerij Schellens, het nieuwe retailconcept waarbij alles draait om kwalitatieve en verse producten, presenteert op zaterdag 26 april aanstaande in 18 vestigingen in Brabant voor het eerst haar vernieuwde winkelformule.

De winkelformule in een nieuw jasje, dat zich met een breed assortiment kwalitatieve producten wil richten op de regionale klanten, wordt op feestelijke wijze gepresenteerd.

Uitbundige opening
Op zaterdag 26 april worden de Bakkerij Schellens winkels in heel Brabant uitbundig heropend met gratis appelflappen voor alle klanten bij een minimale besteding van vijf euro, spetterende aanbiedingen en iets leuks voor de kinderen.

Toon Schellens, directeur van Bakkerij Schellens, is enthousiast over de heropening van deze locaties: “Wij merken dat onze producten een grote doelgroep aanspreken en zijn blij dat wij met deze nieuwe winkels meer mensen kunnen voorzien in hun dagelijkse behoefte aan ambachtelijke en kwalitatieve producten. De overname van 9 Schoonderwoerd winkels in 2006 heeft ons de mogelijkheid gegeven om ons concept te vernieuwen en verder uit te breiden.

Met het creatieve vakmanschap uit onze eigen bakkerij in Son hebben wij ons assortiment aanzienlijk weten te verdiepen en te verbreden. Wij nodigen iedereen in de regio dan ook van harte uit om onze producten te komen proeven.

Profiel Schellens Bakkerijen
Bakkerij Schellens is een retailconcept dat zich met eigen winkels en winkels in franchise richt op productie en verkoop van ambachtelijk & kwalitatief brood, bake-off brood, banket- , chocoladeproducten en verse belegde broodjes snacks. De laatste 15 jaar heeft de middelgrote bakkerij een explosieve groei doorgemaakt en zijn bakkerij Schellens en haar winkels uitgegroeid tot een bedrijf met een grote naamsbekendheid in de regio.