Wijkcentrum De Dreef presenteert Koninginnedag 2008

Wijkcentrum De Dreef presenteert Koninginnedag 2008

Woensdag  30 april vanaf 09.00/17.00 uur Vrijmarkt op de parkeerplaats voor de Dreef
Een vrijmarkt is een markt waarop particulieren zonder te betalen of te reserveren zijn handelswaar mag verkopen. De Vrijmarkt is verboden voor professionele handelaren.

De vrijmarkt start op Koninginnedag 30 april om 09.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Voor de start van de vrijmarkt mag u nog geen standplaats innemen, goederen uitstallen of markeringen op de parkeerplaats aanbrengen. Aanwijzingen van de organisatie of de politie moet u opvolgen. Verkoop van drank of etenswaar is verboden. Er mag alleen gehandeld worden op het door de organisatie aangegeven gebied. Dus ben er op tijd bij want de ruimte is beperkt. na afloop is het verboden om handelswaar achter te laten. De Dreef zorgt voor leuke muziek om de sfeer extra te verhogen.

Er zijn ook volop Jeugd activiteiten. 13.00.17.00 uur
Zoals Jullie gewend zijn is er ook weer aan de kinderen gedacht. Er komt een geweldig spring kussen waarvan jullie gratis gebruik mogen maken ook hebben we een snoepkraam met als extra een suikerspin machine. Ook worden er allerlei leuke spelletjes georganiseerd waaronder fiets versieren. Schminken ballengooien enz.