Groot snoeiwerk

Groot snoeiwerk

Het was weer eens schrikken in de Bosrand. Totaal onaangekondigd werd het Eikenlaantje onder handen genomen. Alle struiken tussen de bomen moesten eruit. Niet een beetje bijpunten of bijsnoeien. Nee, een grote opruiming.

Gelukkig wisten een aantal wijkbewoners de gemeente halverwege dit proces te stoppen. Er staan nu nog wat groen tussen de bomen. Een groot nadeel van het ruime uitzicht is dat het meteen opviel dan er een illegale schuilstal van DAFTrucksdoek was gebouwd. Geen fraai gezicht. Het witte/blauwe doek is van ver al te zien.

Na het snoeien van de Bosrand het Wijkoverleg afspraken met de gemeente gemaakt. Het Wijkoverleg zou van te voren gewaarschuwd worden als er nieuw onderhoud van het groen nodig was. Helaas blijken deze afspraken snel vergeten te zijn.

Intussen hebben we een serie foto’s gemaakt van de bebouwing in het Kempisch landschap.

4 gedachtes over “Groot snoeiwerk

 1. Fred de Wilde 15/03/2008 / 13:23

  Ben ook echt geschokt.Volengens mij mag het Kempisch landschap niet ontsiert worden door de opstal.Ik denk zelfs dat er normen zijn die dit verbieden en terecht.
  Gaat de Wijkvereniging er iets aan doen? Graag want dit is geen gezicht.

  Like

 2. de Graaf 16/03/2008 / 13:14

  Als je al die foto’s ziet en dan wordt het toch hoog tijd dat de gemeente corrigerend gaat optreden. Dit kan toch niet !!
  Waar is de milieu agent? Waar is de schoonheidscommissie.?
  AKTIE 111

  Like

 3. Margriet 16/03/2008 / 13:32

  Hoe is het mogelijk. Is dit al lang zo ? Komt dat nu pas zichtbaar nu ze zo gesnoeid hebben.
  Het wordt tijd dat ze gaan aanplanten – grote struiken veel bomen — uit het zicht met die troep. Laten we de paardenweiden inplanten. Geen paarden meer. Ze zijn het niet waard zo dicht bij de huizen hun paarden te parkeren !

  Like

 4. Pascal 22/04/2008 / 03:13

  Wat een ophef, wat een gezeur. Wie zegt dat dat echt een stal is? en niet een hut van onze kinderen? Waarom pas gezeur als het zichbaar is?
  Als het echt een illigale stal is, opdoeken.. Maar wat als kinderen het gebouwd hebben?

  (Waar is de milieu agent? Waar is de schoonheidscommissie.?)

  Waar is de buurt agent om dit geneuzel aantespreken?

  Like

Reacties zijn gesloten.