Expositie Vrije Schildersschool

Expositie Vrije Schildersschool

Wethouder van Hirtum had maar een man of 10 verwacht bij de opening van de expositie van de Vrije Schildersschool. Maar daar had hij zich behoorlijk in vergist. Ruim 50 mensen stonden in de hal van Dreef al te wachten totdat de expositie geopend werd. De wethouder had een speach van 3 kwartier voorbereid, maar gelukkig duurde het niet zolang voordat de deuren naar de grote zaal geopend konden worden. De wethouder is zelf ook een verdienstelijk schilder, maar op dit moment ontbreekt de tijd voor schilderen helaas.

De expositie met ruim 120 schilderijen is een bezoek meer dan waard. De kwaliteit is weer hoger dan bij de vorige expositie is de mening van scheidend voorzitter Riny van Will. De reacties van de vele bezoekers is dan ook erg positief. Het blijft de hele middag gezellig druk in de Dreef. Godelieve van Dijk heeft gezorgd voor een bloemetje op elke tafel.

Tijdens deze expositie blijkt weer hoe multi-functioneel de Dreef is. Voldoende plaats voor de schilderijen, om even te zitten en een gezellige aankleding.

Bekijk alle foto’s