Brand!

Brand!

Maandagmorgen twee weken terug, in alle vroegte, ontdekte ik brand in de hal van de flat, waar ik woon. Het hele weekend heb ik me al lopen ergeren aan de vele lege dozen, die er weer door “zomaar iemand” op waren gestapeld.

Meestal is er iemand, die dan even de troep van andere mensen op wil ruimen, maar die persoon was er dit weekend niet. Om de een of andere reden is er toen brand ontstaan.

Omdat de brand op tijd is ontdekt, is een grote ramp voorkomen. Ik moet er niet aan denken, wat er had kunnen gebeuren, als er een kind zomaar de deur open had gedaan. Met een stel mensen proberen we er alles aan te doen om de woon- en leefomgeving zo prettig mogelijk te maken. Maar helaas blijft het vechten tegen de bierkaai. Al lang vragen we om camera’s in de hallen om vernielingen te voorkomen, maar er komt maar niks van.

Mijn geduld raakt langzaam op; als antwoord krijg je meestal:”Ga dan toch verhuizen!!!” Maar waarom verhuizen? Wij hebben recht op fatsoenlijke woonruimte en daar begin ik nu echt aan te twijfelen. Ik hoop, dat de persoon, die meer van die rotzooi weet, hier eens heel goed over na gaat denken, wat de gevolgen hadden kunnen zijn! En woningbouw: gaat er nu eindelijk eens iets gebeuren?

Een zeer bezorgde bewoner van de admiraal Byrdstraat

Een gedachte over “Brand!

  1. Een andere bewoner van de Adm. Byrdstraat 11/02/2008 / 15:32

    Ik vermoed dat degene die dit aangestoken heeft, ook verantwoordelijk is voor het "brandmerken" van de lift. Kijk maar eens naar het plafond in de lift. Wat mij betreft: laat maar komen die camera’s. En degene die de vernielingen aanricht: BUITENZETTEN !!

    Like

Reacties zijn gesloten.