Fotoclub de Dreef

Fotoclub de Dreef

In een gezellig samenzijn is het eerste jaar van Fotoclub de Dreef afgesloten. De ruim 30 leden zijn zondermeer enthousiast over de fotoclub. “Ik leer mijn camera steeds beter kennen”, “eerst fotografeerde ik alleen in de automatische stand, nu probeer ik elke keer de juiste instelling te vinden”, “het is altijd gezellig en ook nuttig”. Zomaar wat meningen van de aanwezigen.

De één heeft een dure camera, de andere een goedkopere. Maar allemaal hebben ze plezier in het fotograferen. Of beter gezegd, ze krijgen steeds meer plezier in het fotograferen. Niet alleen de camera is onderwerp van discussie, ook het omgaan met de PC en programma’s als PhotoShop komen aan bod.

In november zijn een groot aantal leden erop uit getrokken om de ‘tis voor niks loop” te fotograferen. Deze foto’s worden tijdens de avond nog eens getoond. Veel van de aanwezigen staan naar het scherm te kijken. Leren van elkaar, doen met elkaar, dat is Fotoclub de Dreef. En het bestuur heeft het prima gedaan het afgelopen jaar. Onder applaus worden Cor, Han en Peter herkozen. Ze mogen weer een jaar de fotokar trekken.

Een gedachte over “Fotoclub de Dreef

 1. Mart de Haan 05/01/2008 / 10:43

  Mijne heren
  Graag zou ik ook een foto
  cursus willen volgen met mijn digitale camera.
  Ik heb een lange tijd als vrijwilliger gewerkt bij de kinderhobby club in de dreef.
  hopende spoedig anwoord te krijgen

  groetjes Mart de Haan

  Like

Reacties zijn gesloten.