Piet Paulusma mooiste kerstverlichting

Piet Paulusma mooiste kerstverlichting

Het lijkt wel een sprookje. Piet Paulusma is bezig met een programma over de mooiste kerstverlichting van Nederland. Ook rondom Eindhoven werd gezocht naar de mooiste kerstverlichting. En hoe kun je dat beter doen dan via het Internet. Al zoekende kwam Piet op de website van Wijkblad Coevering uit. We hebben de afgelopen jaren regelmatig kerstverlichting op de foto gezet. En dankzij deze foto’s werd een adres in de wijk gekozen om mee te doen in Piet Paulusma mooiste kerstverlichting.

En zo stond op 9 december een hele cameraploeg op de stoep bij de familie Thielen in de Goorstraat. In een ontspannen sfeer werden de opnames gemaakt die op 15 december worden uitgezonden op SBS6. Gemoedelijk ging Piet met iedereen op de foto en ondanks het drukke schema was er nog even tijd voor een praatje. Helaas deze keer geen weervoorspelling, maar wel een bezondere middag voor de familie Thielen en veel mensen uit de buurt.

En inderdaad, de tuin van de familie Thielen zag er weer uit als een plaatje. Bekijk alle foto’s van uw Wijkbladreporters.