CD van de Stoopjes

CD van de Stoopjes

We hebben er jaren op gewacht. Maar nu is ie klaar. De eerste CD- single van de Stoopjes. De 8-baan moet hun definitieve doorbraak worden. Spannende tijden vertelde Anneliese. De CD-single is intussen naar ruim 400 radio-stations gestuurd. TV Oranje is van plan om binnenkort een clip en een kerstboodschap op te nemen van de Stoopjes. De CD ligt ook bij Foole in de schappen en zelfs de Dreef kreeg een exemplaar tijdens de Hollandse Avond. Als deze CD-single aanslaat is het idee om een hele CD op te gaan nemen. “Daarmee kunnen we beter optreden, nu hebben we nog maar 2 nummers”, zegt Harold Stoop.

Tijdens de Hollandse Avond in de Dreef presenteerden de Stoopjes hun nieuwe CD-single. Beide nummer van deze CD, De 8-baan en Met Jou, werden gezongen. Aan het begin van de avond voor de Doorzetters en later voor alle aanwezigen van de Hollandse Avond. De hele familie van de Stoopjes was present voor dit optreden. De CD-hoes laat de Stoopjes in een 8-baan zien. “Waar is die foto gemaakt” wilden wij natuurlijk weten. “Voor onze flat was het antwoord” van de Stoopjes. Natuurlijk is daar geen 8-baan te bekennen. Maar een beetje photoshopper weet daar wel raad mee. De hoes ziet er gezellig uit.

Na afloop van hun optreden kregen ze van voorzitter Bert Gruijters een bosje bloemen aangeboden. De Dreef zou graag zien dat ze met carnaval weer een optreden willen doen. Of dat gaat gebeuren is nog de vraag. De Stoopjes worden steeds bekender in het land, en worden door hun nieuwe single straks meer gevraagd voor optredens. Maar ook als de Stoopjes even geen tijd hebben voor de Dreef zit men niet verlegen om hun muziek. Bert Gruijters kreeg een CD aangeboden. Die kan worden toegevoegd aan de ruime Nederlandstalige muziek verzameling.

Mocht u benieuwd zijn naar de nieuwe CD van de Stoopjes dan kunt u een bezoekje brengen op hun website www.destoopjes.nl waar beide nummer als MP3 gedownload kunnen worden.

Bekijk de foto’s van de Hollandse Avond

2 gedachtes over “CD van de Stoopjes

 1. annelies en harold 18/11/2007 / 13:40

  hallo rob bedankt vooe het stukje
  in het wijkblad de stoopies

  Like

 2. de stoopjes 05/12/2007 / 14:26

  hallo bert en de rest nog maals bedankt voor de bloemen .
  en de carnavals maandag dan zijn we er gewoon we komen even zingen
  en we drinken wat wand we moeten helaas weg maar we maaken er tog even een klijn feestje van oke
  kanjers tot ziens

  Like

Reacties zijn gesloten.