Buurtfeest Coevering West

Buurtfeest Coevering West

Alsof ook het weer besteld was. Het was namelijk een erg zonnige najaarsdag deze zaterdag de dertiende oktober voor het buurtfeest voor de bewoners van Coevering-West(Reinout-, Roelant-, Ritsaert- en Clarisselaan) met als locatie het parkeerterrein van het Winkelcentrum Coevering.

Om de ondertekening van het buurtcontract voor dit deel van de Coevering luister bij te zetten, werd door het Buurtoverleg Coevering West een buurtfeest georganiseerd. Nabij Wijkcentrum De Dreef was het aangenaam druk. Op het parkeerterrein was een grote tent opgezet waarin een podium voor optredens was ingericht met daarbij zitplaatsen waar naar de muziek kon worden geluisterd en wat gedronken kon worden. Verder was in de tent een informatiestand aanwezig over het project Woon- en Leefomgeving en de ondertekening van het buurtcontract.

Omdat het zonnetje zich uitgebreid liet zien, was het ook aangenaam vertoeven in de buurt van de tent alwaar een kinderrommelmarkt was. Er stond verder een snoepkraam waar de kinderen zich konden laten schminken. Diezelfde kinderen konden de uitdaging van het koekhappen op de trampoline aangaan. Daar werd gretig gebruik van gemaakt want telkens zag je dezelfde gezichtjes in de rij staan!

Muzikaal werd het buurtfeest opgeluisterd met optredens van Big Billy & de Baby’s en de Stoopies. Ook was er een optreden van de groep van Marlies Donkers die een goede demonstratie gaf van de laatste dansrage Jumpstyle. En degene die zich hadden aangemeld, konden genieten van een goed verzorgde barbecue die op zo’n mooie najaarsdag perfect gepland was. Waarschijnlijk waren de weergoden net zoals veel mensen op het buurtfeest in een goede stemming.

De conclusie mag luiden dat het buurtfeest op deze zaterdag erg geslaagd was en navolging verdient. Voor dat laatste hoeft men niet echt bang te zijn. Immers, één van de veertien contractpunten van het buurtcontract in kader waarvan dit buurtfeest werd gehouden, is juist de regelmatige organisatie van een buurtfeest. En zeg eens eerlijk, wie wil nu graag beschuldigd worden van (buurt-)contractbreuk? Nou dan!

Peter Coolen

Bekijk alle foto’s van het buurtfeest Coevering West.

2 gedachtes over “Buurtfeest Coevering West

 1. mieke 15/10/2007 / 15:30

  het was heel erg gezellig op het buurtfeest !!!!
  hopelijk komt er nog een volgende keer .
  en hopelijk is de opkomst dan nog groter!!!!

  wij hebben genoten!

  bedankt!

  Like

 2. R 16/10/2007 / 14:52

  Wel vervelend met de boodschappen, er was geen parkeerplek meer te krijgen! En dan zit de Lidl er nog niet eens…

  Like

Reacties zijn gesloten.