Foto-oriëntatietocht voor aanspanningen en equipes

Zondag 16 september a.s. wordt alweer voor de negentiende keer de P.Z. Foto-oriëntatietocht voor aanspanningen en equipes verreden in de bosrijke omgeving van de gemeente Heeze, Lierop, Mierlo en Geldrop en georganiseerd door de Eerste Geldropse Menclub.

Net als in voorgaande jaren vindt ook dit keer de start plaats bij ruitersportcentrum Manége Meulendijks aan de Strabrechtseheideweg 6 in Heeze ( bereikbaar via de Bosrand in Geldrop).

De start is een vrije start tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Tijdens de start wordt elke aanspanning en equipe gejureerd voor prijzen die vergeven worden voor de ” bestverzorgde aanspanning pony (‘s ), aanspanning paard(en) en bestverzorgde equipe”. Deskundige vakjury’s en een enkele publieksjury’s zullen het oordeel vellen.

Om ongeveer 14.00 uur worden de eerste deelnemers, na een tocht van ongeveer 25 kilometer weer aan de finish verwacht in de manége van Ruitersportcentrum manége Meulendijks. De oriëntatietocht wordt gereden volgens een eenvoudige, voor iedereen te rijden routebeschrijving waarbij het karakter van de rit vooral wordt bepaald door het herkennen van foto’s genomen in de rijrichting van de te rijden route. Tijdens de tocht hebben de deelnemers een rustpauze voor wat betreft de fotoherkenning omdat in een deel van de route geen foto’s genomen zijn.Men kan dan nog meer genieten van het mooie Brabantse landschap waardoor de route leidt.

De prijsuitreiking van deze oriëntatietocht zal om ongeveer 19.30 uur plaatsvinden in de foyer van bovengenoemde manége.

Welkom
De organisatie is blij dat zij deze tocht voor de negentiende keer kunnen organiseren.
De organisatie nodigt deelnemers en publiek van harte uit om in de manége de start van de aanspanningen en de equipes te aanschouwen of later de deelnemers te verwelkomen op de rustplaats waar de deelnemers de inwendige mens kunnen versterken met o.a. een stevige soep, koffie of een snack of de finish bij te wonen. 

Inschrijvingen.
Op deze site kunt u het inschrijfformulier downloaden of u kunt contact opnemen met het secretariaat.
Secretariaat: Ties van Gog. tel. 040-285 24 43 of 06 – 1872 0978.