OnsBrabantNet te gast

Ons Brabant Net te gast

OnsBrabantNet was te gast op de jaarvergadering van de vereniging van Huiseigenaren Coevering 50. Via het Wijkblad waren de inwoners van de Coevering en Grote Bos uitgenodigd om te komen luisteren naar de presentatie. De Fun-zaal van de Dreef was tot het randje gevuld.

In ruim een uur vertelde Marco Westenberg, initiatiefnemer van OnsBrabantNet, over de voordelen van het nieuwe glasvezelnetwerk dat binnenkort aangelegd gaat worden. Als tenminste 50% van de inwoners van Geldrop-Mierlo willen meedoen. In het kort kunt u met het netwerk van OnsBrabantNet gebruik maken van dezelfde diensten als u nu gewend bent, telefonie, televisie/radio en internet, tegen een concurrende prijs. Het voordeel is dat u voorzien wordt van een modern glasvezel aansluiting met een internetsnelheid van 100 Mb.

In de toekomst zijn nieuwe diensten, als het bekijken van videofilms, mogelijk. OnsBrabantNet presenteert zich als een provider met aandacht voor haar klanten. Daarom is er een winkel aan de Benedenbeekloop waar u terecht kunt met al uw vragen en problemen. Ook als het netwerk is aangelegd blijft de winkel bestaan. Meerdere keren werd de servicevriendelijk benadrukt. Geen van de klanten komt in de kou te staan bij problemen. In het komende wijkblad kunt u hierover meer lezen.

Het moderne glasvezel netwerk wordt aangelegd als 50% van de inwoner mee doet. U heeft nog ruim 3 weken de tijd om u in te schrijven. Laat deze kans niet voorbij gaan was het verhaal van OnsBrabantNet.

Voor meer informatie kijkt u op de website van OnsBrabantNet